Rezervari la 0742 544 617

Despre Noi

AsiC-filmari este o companie creativa in domeniul filmarilor, specializata exclusiv in filmarea si editarea de povesti ale evenimentelor speciale pe care le aveti.

Scopul nostru este de a spune o poveste unica de fiecare data într-un mod cat se poate de simplu, cu o editare atractiva si bine structurata a imaginilor imortalizate.

Vom “aduna” imagini si fotografii la evenimentul dumneavoastra cu maxima discretie, suntem de parere ca adevaratii profesionisti stiu sa isi faca treaba fara sa incomodeze sau sa obstructioneze fluxul normal si continuu al evenimentului dumneavoastra – invitatii dumneavoastra practic nici nu vor simti prezenta noastra.

Vom lua intregul eveniment ca atare, nu vor fi repetitii, nici duble si nici nu va vom spune ce sa faceti si ce sa nu faceti, este un eveniment unic … asadar totul va fi spontan si cu siguranta de vom adapta indiferent de situatie si context, in acest mod cu siguranta imaginile si fotografiile rezultate vor fi autentice.
Totusi anterior evenimentului ne-ar placea sa stim cateva detalii cum ar fi: daca este vorba de un eveniment intim sau mare, locul de desfasurare, detalii despre muzica si alte detalii care alcatuiesc o zi perfecta si care le-am putea discuta la o intalnire.

Fiecare eveniment este unic, lafel vor fi si imaginile filmate si fotografiile realizate la avenimentul dumneavoastra, asadar orice detaliu pe care ni-l puteti oferi ne va fi de mare ajutor iar editorii nostri creativi se vor asigura ca si produsul finit sa fie unic.

AsiC-filmari isi are sediul central in Bacau insa ne putem oferii serviciile video si foto oriunde in Romania si oriunde in strainatate in Europa. Asadar putem fi contactati aici pe site sau prin email si telefonic, detalii pe care le puteti gasi in sectiunea contact a acestui site. Vom fi mai mult decat fericiti sa va oferim orice informatie de care aveti nevoie astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie exceptional.

Va asteptam cu drag,

Echipa AsiC-filmari
servicii video&foto profesionale